12%

Termovračar inox 80 litara- 15 godina garancija

21.800,00  RSD (sa PDV-om) 25.000,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Na zalihama

Opis

U saradnji sa kompanijom Termovračar, iz Valjeva nam stiže odličan proizvod koji pretenduje da se izbori za mesto najkvalitetnijeg  bojlera na tržištu. Naime ovo je jedini bojler koji daje garanciju na grejač od tri godine. Proizvođač je na ovaj način želeo da uveri kupce u kvalitet grejača koji se stavlja u prohromski kazan. Da budu bolji od konkurencije doprinosi i termoizolacija koja je duplo deblja od standardne pa su uštede u potrošnji električne energije zagarantovane. Namenjeni su za vertikalnu montažu. Bojleri imaju univerzalni nosač koji će verovatno doprineti jednostavnom kačenju na zid bez bušenja novih rupa. Kazan je izrađen od nerđajućeg čelika (prohroma). Bojler poseduje četvorostruku zaštitu, regulaciju temperature, svetlosni indikator, pokazivač temperature i magnezijumsku anodu. Na raspolaganju su modeli zapremine 50-80 litara.
Posebnu pažnju je posvećena ekologiji. Kazan od nerđajućeg čelika predstavlja idealno rešenje za skladištenje vode. Prohromski materijal je fiziološki neutralan, hemijski ne reaguje sa vodom, a samim tim doprinosi očuvanju njenog kvaliteta i vašeg zdravlja. Uz bojler se dobija i ventil od 9 bara kompanije Komak, najkvalitetniji na tržištu. 

Uzzuzslovna

Specifikacija:

Zapremina: 80 litara

Snaga grejača: 2 kW

Radni napon: 230 V

Radni pritisak: 6 bara

Visina: 730 mm

Prečnik: 500 mm

Garancija na kazan 15 godina

Garancija na grejač 3 godine

Garancija na termoelemente i zaptivke 2 godine

MIšljenje majstora: Ovo je možda trenutno najkvalitetniji bojler na tržištu. Proizvođač je pažljivo oslušnuo zahteve tržišta, potrudio se da u svakom aspektu bude najboji i deluje da je u toj nameri uspeo. Kazan je već dokazano vrhunskog kvaliteta, univerzalno kačenje, dva termostata , grejač sa garancijom od tri godine, dupla toplotna izolacija su argumenti koji će doprineti da se kupci koji insistiraju na prohromskom kazanu odluče baš za ovaj model. Veoma važno je da se napomene da ovaj proizvodjač posebno vodi računa o zaštiti spoljašnjeg omotača što je jako važno kod bojlera koji su smešteni iznad kade i koje direktno prska voda. Naime ne dolazi do korozije što je izrazito bitno. 

 garancija 15 godina.