Isporuka bojlera

Internet prodavnica Saglam je krenula sa radom jer ste vi to tražili! Koncept internet prodaje bojlera je zamišljen kao odgovor na potrebe današnjeg čoveka. Usled prekobrojnih poslovnih obaveza često nismo u stanju da obilazimo radnje i tražimo adekvatan proizvod. Mi smo selektovali najkvalitetnije bojlere po našem iskustvu i ponudili ih po najpristupačnijim cenama sa minimalnim trgovačkim maržama! 

Isporuka bojlera na teritoriji Srbije je besplatna. Isporuka robe podrazumeva prevoz do najbliže tačke do koje je moguće prići vozilom. 

Ukoliko se odlučite za montažu od strane našeg servisa cena demontaže starog i montiranja novog bojlera je 2500  dinara. Na žalost kapacitetima smo ograničeni i montažu radimo samo na centralnim opštinama.


Ukoliko Vam je potrebna i montaža a mi nismo u mogućnosti da je izvršimo, ponudićemo profesionalnu i odgovornu alternativu od strane naših kolega.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom ili putem maila. Ukoliko imate nedoumice oko cene ili nečeg drugog takodje apelujemo da nas okrenete i sigurni smo da ćemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo!