Cena dostave i ugradnje

1. Cena montaže standardnog bojlera za kupatilo 30-50-80-100 litara je 3.000 dinara.

2. Cena montaže kuhinjskog bojlera je 2.500 dinara + materijal

3. Cena montaže bojlera 120-150 litara je 3.500 dinara.

4. Cena montaže horizontalnih bojlera 80-100 litara je 3.500 dinara

5. Cena montaže bojlera Velis je 3.500 dinara.

*NAPOMENA

U zoniranim delovima grada, gde je otežan saobraćaj i gde se dodatno naplaćuje parking, cene radova bilo da su montaže ili popravke se uvećavaju za 500 dinara. 

U cenu montaže je uračunata i demontaža starog bojlera, bušenje rupa, tiplovi, šrafovi. Brinox creva i cevi nisu uračunati u cenu! 

Ukoliko je potrebno zameniti cevi ili creva (veza izmedju bojlera i vodovoda), par brinox creva naplaćujemo 1000 dinara. Creva su proizvod firme Mateu, najkvalitetnija na tržištu.

Ukoliko pak želite rebraste prohromske cevi, par cevi do metar dužine je 1.500 dinara. Ukoliko možemo rado ćemo iskoristiti vaše stare intalacije kako vas ne bi izlagali dodatnom trošku. Takođe i vi možete nabaviti creva ili cevi u sopstvenoj režiji, mi ćemo ih rado montirati. 

Ako je bojler u plakaru, prostoriji koja nema odvod, na plafonu, ili na neki drugi način nestandardno montiram, molimo vas da nam to napomenete kako bi se dogovorili oko montaže.

Za sve dodatne montaže koje nisu standardne najbolje je da nas pozovete oko finalnog dogovora. 

Za opštine Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Grocka, Sopot, Surčin, Mladenovac na žalost nismo u mogućnosi da vršimo montažu. 


Na sve izvedene radove dobijate garanciju, koliko i na bojler. 

Ko nije zadovoljan izvedenom montažom nije obavezan da plati!

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko cene montaže budite slobodni da nas kontaktirate telefonom kako bi mogli da dobijete detaljnije informacije. Trudimo se da redovno ažuriramo našu veb prezentaciju , ali je svakako najbolje da telefonom proverite cene bojlera i usluga. 

Odnošenje starog bojlera. Bojler spada u otpad koji zahteva specijalno odlaganje i reciklažu. Samo jednoga dana u mesecu ga je dozvoljeno ostaviti kraj kontejnera, najčešće prvog četvrtka u mesecu. Možete pozvati specijalizovane centre za reciklažu koji će doći po vaš stari bojler. Ukoliko želite da mi odnesemo stari bojler u centar za reciklažu ta usluga košta 200 dinara.  


Dostava bojlera

Ukoliko vam nije potrebna montaža od strane našeg servisa, dostava bojlera na kućnu adresu je besplatna. Maksimalan rok za isporuku je 3 dana od dana naručivanja. Uvek se trudimo da bojler isporučimo u najkraćem mogućem roku. Isporuku radimo samo na teritoriji Beograda gde smo mi u mogućnosti lično da isporučimo. Isporuka se vrši do ulaza u stambenu zgradu. 

Teritoriju Srbije na žalost ne radimo zbog ograničenih kapaciteta, tako da bojlere isporučujemo isključivo mi lično i staramo se da roba dodje bez oštećenja i defekata.