1. Cena montaže standardnog bojlera za kupatilo 30-50-80-100 litara je 4.000 dinara.

2. Cena montaže kuhinjskog bojlera je 3.000 dinara + materijal

3. Cena montaže bojlera 120-150 litara je 4.500 dinara.

4. Cena montaže horizontalnih bojlera 80-100 litara je 4.500 dinara

5. Cena montaže bojlera Velis je  4.500 dinara.

6. Cena montaže bojlera koji nisu kupljeni kod nas je uvečana za 1000 (hiljadu) dinara u odnosu na standardne montaže.

*NAPOMENA

Saglam Plus je bojler servis na Novom Beogradu i naš prvenstveni cilj je poslovanje na užoj teritoriji Beograda. Mi smo mali zanatski servis i ograničeni smo kapacitetima ali ćemo rado izaći u susret ukoliko smo u mogućnosti.  Trudimo da pružimo maksimalnu uslugu i da budemo najefikasniji uz najveći stepen profesionalizma po korektnoj ceni. Cene su transparentne i jasno izražene, ali je ipak preporuka da nas kontaktirate telefonom kako bi bili sigurni u iste i kako bi se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. 

U zoniranim delovima šireg centra grada, gde je otežan saobraćaj i gde se dodatno naplaćuje parking, kojeg praktično i nema, kao i drugim opštinama užeg gradskog jezgra  cene radova bilo da su montaže ili popravke se uvećavaju za 1.000 dinara. Ukoliko nam obezbedite garažu ili parking, taj trošak nećete imati. 

U cenu montaže je uračunata i demontaža starog bojlera, bušenje rupa, tiplovi, šrafovi. Brinox creva i cevi nisu uračunati u cenu! 

Ukoliko je potrebno zameniti cevi ili creva (veza izmedju bojlera i vodovoda), par brinox creva naplaćujemo 1.000 dinara. Creva su proizvod firme Mateu, najkvalitetnija na tržištu.

Ukoliko pak želite rebraste prohromske cevi, par cevi do metar dužine je 1.500 dinara. Ukoliko možemo rado ćemo iskoristiti vaše stare intalacije kako vas ne bi izlagali dodatnom trošku. Takođe i vi možete nabaviti creva ili cevi u sopstvenoj režiji, mi ćemo ih rado montirati. 

Ako je bojler u plakaru, prostoriji koja nema odvod, na plafonu, ili na neki drugi način nestandardno montiram, molimo vas da nam to napomenete kako bi se dogovorili oko montaže.

Za sve dodatne montaže koje nisu standardne najbolje je da nas pozovete oko finalnog dogovora. 

Za opštine Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Grocka, Sopot, Mladenovac na žalost nismo u mogućnosi da vršimo montažu. 


Na sve izvedene radove dobijate garanciju, koliko i na bojler. 

Ko nije zadovoljan izvedenom montažom nije obavezan da plati!

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko cene montaže budite slobodni da nas kontaktirate telefonom kako bi mogli da dobijete detaljnije informacije. Trudimo se da redovno ažuriramo našu veb prezentaciju , ali je svakako najbolje da telefonom proverite cene bojlera i usluga. 

Odnošenje starog bojlera. Bojler spada u otpad koji zahteva specijalno odlaganje i reciklažu. Samo jednoga dana u mesecu ga je dozvoljeno ostaviti kraj kontejnera, najčešće prvog četvrtka u mesecu. Možete pozvati specijalizovane centre za reciklažu koji će doći po vaš stari bojler. Ukoliko želite da mi odnesemo stari bojler u centar za reciklažu ta usluga košta 200 dinara.  


Dostava bojlera

Ukoliko vam nije potrebna montaža od strane našeg servisa, dostava bojlera na kućnu adresu je 500 dinara. Maksimalan rok za isporuku je 3 dana od dana naručivanja. Uvek se trudimo da bojler isporučimo u najkraćem mogućem roku. Isporuku radimo samo na teritoriji Beograda gde smo mi u mogućnosti lično da isporučimo. Isporuka se vrši unošenjem bojlera u stan ili kuću.

Teritoriju Srbije na žalost ne radimo zbog ograničenih kapaciteta, tako da bojlere isporučujemo isključivo mi lično i staramo se da roba dodje bez oštećenja i defekata.