011/7148-555, 060/4666-999, 060/4455333, 064/2030083  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

  
  
  
  

Cena dostave i ugradnje

Cene bojlera u Servisu Saglam su formirane u skladu sa životnim standardom u Srbiji! Asortiman bojlera je takav da se trudimo da u ponudi imamo samo bojlere koji su se pokazali vrednim na tržištu i za koje smatramo da kvalitetom opravdavaju traženu cenu!


Cena montaže bojlera

Plava zona

Crvena zona

Montaža bojlera 30-50-80 litara

2,500 dinara

3,500 dinara

Montaža bojlera 100-120-150 litara

3,000 dinara

4,000 dinara

Montaža bojlera Velis

3,500 dinara

4,500 dinara

Montaža kuhinjskog bojlera

2,500 dinara

3,500 dinara

Montaža horizontalnog bojlera

3,000 dinara

4,000 dinara

Ostale montaže

dogovor

dogovor


 U cenu montaže je uračunata i demontaža starog bojlera, bušenje rupa, tiplovi, šrafovi. Brinox creva i cevi nisu uračunati u cenu! 


Ukoliko je potrebno zameniti cevi ili creva (veza izmedju bojlera i vodovoda), par brinox creva naplaćujemo 700 dinara. Creva su proizvod firme Mateu, najkvalitetnija na tržištu.

Ukoliko pak želite rebraste prohromske cevi, par cevi do metar dužine je 1.200 dinara. Ukoliko možemo rado ćemo iskoristiti vaše stare intalacije kako vas ne bi izlagali dodatnom trošku. Takođe i vi možete nabaviti creva ili cevi u sopstvenoj režiji, mi ćemo ih rado montirati. 

Ako je bojler u plakaru, prostoriji koja nema odvod, na plafonu, ili na neki drugi način nestandardno montiram, molimo vas da nam to napomenete kako bi se dogovorili oko montaže.Plava zona:

Opštine Zemun, Novi Beograd, Palilula (leva obala+Karaburma), Čukarica, Voždovac, Rakovica, Zvezdara (Mirijevo)


Crvena zona:

Opštine Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula (grad), Zvezdara (grad) Za opštine Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Grocka, Sopot, Surčin, Mladenovac na žalost nismo u mogućnosi da vršimo montažu. 


Dostava bojlera

Ukoliko vam nije potrebna montaža od strane našeg servisa, dostava bojlera na kućnu adresu se naplaćuje 700 dinara. Ukoliko naši majstori montiraju bojler, uslugu dostave ne palaćate! Na sve izvedene radove dobijate garanciju, koliko i na bojler. 

Ko nije zadovoljan izvedenom montažom nije obavezan da plati!


Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko cene montaže budite slobodni da nas kontaktirate telefonom kako bi mogli da dobijete detaljnije informacije. Trudimo se da redovno ažuriramo našu veb prezentaciju , ali je svakako najbolje da telefonom proverite cene bojlera i usluga. 


Odnošenje starog bojlera. Bojler spada u otpad koji zahteva specijalno odlaganje i reciklažu. Samo jednoga dana u mesecu ga je dozvoljeno ostaviti kraj kontejnera, najčešće prvog četvrtka u mesecu. Možete pozvati specijalizovane centre za reciklažu koji će doći po vaš stari bojler. Ukoliko želite da mi odnesemo stari bojler u centar za reciklažu ta usluga košta 200 dinara.